top of page
Om oss

CIMAS – Vi tilfører utvikling, vekst og verdiskaping via vår spisskompetanse innen salg!

 

 CIMAS er et konsulentfirma som tilbyr en rekke forskjellige type tjenester innen feltene salgsrådgivning, salgsstøtte og salgstrening. Gjennom vår kunnskap og spisskompetanse ønsker vi å tilføre utvikling, vekst og verdiskaping blant våre kunder.

 

I tillegg kan vi tilby artige tegninger for reklame og kampanjer. Vi har også et bredt kontaktnett og kan således tilby oversettingstjenester til og fra en rekke språk.

 

Vi er et lite firma som består av bare to personer. Den ene har i 25 år både ute og hjemme drevet med salgsarbeid innen forskjellige bransjer. Den andre har i mer enn 20 år drevet med komiske tegninger og tegneserier. Dette talentet tror vi kan brukes både for reklame og andre sammenhenger.

 

Nå ønsker vi å benytte denne erfaringen til å drive vårt eget firma, og med dette skape verdier både for våre kunder og oss selv. Vi er små og fleksible og kan derfor skreddersy tilbud og løsninger som passer hver enkelt oppdragsgiver.

 

Vårt marked er primært lokalt i Orkdalsregionen og regionalt i Midt Norge, men vi kan også ta på oss oppdrag både nasjonalt og internasjonalt.

Bedriftsbesøk_i_Kina_2016.JPG
Ansatte
Cimas (2).jpg
Stig Rune Ofstad

Daglig leder / Konsulent

stig.ofstad@cimas.no

481 11 995

Stig Rune kan vise til bred og allsidig erfaring innen salg og ledelse. Han har over lang tid praktisert salgsarbeid både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Han har han hatt personalledelse, deltatt i ledergrupper og har erfaring fra styrearbeid. I tillegg har han i starten av sin karriere drevet med undervisning, noe som kommer godt med når han jobber med salgstrening.

 

Stig Rune har en bachelor i økonomi fra BI og en master i ledelse fra Handelshøyskolen i København.

Cimas (1).jpg
Nils Magne Ofstad

Tegner / Konsulent

nils.ofstad@cimas.no

971 15 979

Nils Magne har siden barndommen vist stor interesse for tegning og tegneserier. Dette ga ham inspirasjon og motivasjon til å utvikle sitt eget talent og stil, noe som førte til at han skapte flere forskjellige tegneserier. Den mest kjente av disse er utvilsomt Helt Nils, som i mange år gikk fast i mer enn 20 forskjellige tidsskrifter rundt om i landet.

 

Tegningene av Nils Magne er kjent for å være av komisk karakter, noe vi mener kan benyttes for reklame og også i andre sammenhenger.

 

Av utdanning er Nils Magne lektor, og den pedagogiske bakgrunnen kan i kombinasjon være med å gi CIMAS en fin miks av salg, økonomi, ledelse, komikk og pedagogikk.

Lyst på ett uforpliktende tilbud?
bottom of page